
Sarımsak Yağı
Allium sativum
Ayrıntıları Gör →
ONIC Dereotu Uçucu Yağı, profesyonel formülatörler ve toplu alıcılar için aromatik bir bitkisel hammadde olarak sunulur.
Uçucu Yağlar · Ayrıntılı spesifikasyon alanları aşağıda
ONIC Dereotu Uçucu Yağı, profesyonel formülatörler ve toplu alıcılar için aromatik bir bitkisel hammadde olarak sunulur. Uygun şekilde değerlendirilmiş parfüm, kişisel bakım ve aromatik uygulamalar için tasarlanmıştır. Sınıf ve parti belgeleri her teklifle teyit edilir.
Yaygın olarak bildirilen formülasyon faydaları ve uygulamaları şunlardır:
Bunlar geleneksel kozmetik ve formülasyon kullanımlarıdır; tıbbi etkinlik iddiası veya parti analiz sonucu değildir. Uygunluk ve izin verilen beyanlar bitmiş ürüne, pazara ve kullanım oranına bağlıdır.
ONIC ürünü için referans tanımlama. Partiye özel kalite sonuçları ve sevk spesifikasyonları talep üzerine sunulur.
| Botanik Adı | Anethum graveolens L. |
|---|---|
| Yaygın Adları | Dereotu; Dereotu Otu |
| Kullanılan Kısım | Yapraklar (bitki) |
| INCI Adı | Anethum Graveolens Herb Oil |
| Ekstraksiyon Yöntemi | Buhar Damıtma |
İlgili kalite parametreleri ürün kategorisine bağlıdır. Doğrulanmış sayısal spesifikasyonlar uygun olduğunda talep üzerine sunulur.
Toptan Dereotu Uçucu Yağı mı arıyorsunuz? İhtiyaç duyduğunuz miktarı, varış yerini ve spesifikasyonları paylaşın; ekibimiz talebinizle ilgilensin.