
Sarımsak Yağı
Allium sativum
Ayrıntıları Gör →
ONIC Maydanoz Uçucu Yağı, profesyonel formülatörler ve toplu alıcılar için aromatik bir bitkisel hammadde olarak sunulur.
Uçucu Yağlar · Ayrıntılı spesifikasyon alanları aşağıda
ONIC Maydanoz Uçucu Yağı, profesyonel formülatörler ve toplu alıcılar için aromatik bir bitkisel hammadde olarak sunulur. Uygun şekilde değerlendirilmiş parfüm, kişisel bakım ve aromatik uygulamalar için tasarlanmıştır. Sınıf ve parti belgeleri her teklifle teyit edilir.
Yaygın olarak bildirilen formülasyon faydaları ve uygulamaları şunlardır:
Bunlar geleneksel kozmetik ve formülasyon kullanımlarıdır; tıbbi etkinlik iddiası veya parti analiz sonucu değildir. Uygunluk ve izin verilen beyanlar bitmiş ürüne, pazara ve kullanım oranına bağlıdır.
ONIC ürünü için referans tanımlama. Partiye özel kalite sonuçları ve sevk spesifikasyonları talep üzerine sunulur.
| Botanik Adı | Petroselinum crispum (Mill.) Fuss |
|---|---|
| Yaygın Adları | Maydanoz |
| Kullanılan Kısım | Yapraklar |
| INCI Adı | Petroselinum Crispum Leaf Oil |
| Ekstraksiyon Yöntemi | Buhar Damıtma |
İlgili kalite parametreleri ürün kategorisine bağlıdır. Doğrulanmış sayısal spesifikasyonlar uygun olduğunda talep üzerine sunulur.
Toptan Maydanoz Uçucu Yağı mı arıyorsunuz? İhtiyaç duyduğunuz miktarı, varış yerini ve spesifikasyonları paylaşın; ekibimiz talebinizle ilgilensin.